Mazily nätdejting

Mazily är en het uppstickare på dejtinghimlen. De har hamnat på Internetworlds top-100-lista av Sveriges bästa sajter inte mindre än 3 år (2012, 2013 & 2015). Denna sajt riktar sig till sociala singlar som gillar events, kultur och som kanske bor i någon av Sveriges större städer.


Vad kostar Mazily?
1 månad179 kr/mån
3 månader119 kr/mån
6 månader69 kr/mån
Dessutom får du 30% rabatt om du genomför alla deras test

Mazily är en ganska ny dejtingsajt (startade 2012) och är riktade mot alla som är intresserade av kultur, det vill säga musik, film, konst, scen, design med mera. Förutom en matchmakingtjänst så guidar Mazily till vad som händer i Stockholm, Göteborg och Malmö vilket kan leda till spontana möten. Varför inte ta med dig någon du tycker verka intressant på dendär konstutställningen eller spelningen?
Det mesta är helt gratis att använda på Mazily, inklusive att bli gratis medlem. Du kan även kontakta andra medlemmar utan att betala ett öre (med vissa begränsningar). Vill man utnyttja alla funktioner fullt ut finns det något som kallas Mazily Pop vilket kostar från 69kr per månad till 179kr/mån beroende på bindningstid. Värt att notera är att det inte är medlemskap med automatisk förlängning utan det är engångsbetalningar.

Mazily – störst i storstäderna

Mazily värvar främst singlar från de tre största städerna i Sverige (Stockholm, Göteborg och Malmö), det innebär givetvis inte att alla inte är välkomna, men det kan vara bra att veta.

Vi rekommenderar alla som är det minsta intresserad av kultur och bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö att prova på Mazily, det är helt gratis!