Elitsinglar är en av de nyare dejtingsajterna i Sverige. Sajten fick sin start här 2013, och bakom den ligger samma företag som även äger eDarling (som funnits länge och är välkänd som en av de bästa matchmakingsajterna). Även Elitsinglar är en s.k. matchmakingsajt, vilket innebär att man efter registrering får genomgå ett personlighetstest vars resultat sedan används för att matcha en mot andra singlar på sajten. På så vis ökar chanserna att hitta en partner som passar ens livsstil och värderingar. Varje vecka tillkommer runt 18 000 nya medlemmar, så hittar man inte den perfekta dejten den här veckan har man kanske bättre tur nästa.

Vad skiljer Elitsinglar från andra matchmakingsajter?

Skillnaden på Elitsinglar och andra matchmakingsajter är att man riktar sig primärt till singlar som ställer höga krav på sin partners utbildning, jobb och livssituation. Tanken är att göra det lättare att hitta en partner med samma ambitioner i livet som man själv har, om det så gäller akademiska ambitioner eller karriär. I dagsläget är hela 78% av medlemmarna på sajten akademiker. Alla nya medlemmar kontrolleras manuellt för att garantera att de är seriösa och autentiska.

Gratis registrering

Att registrera sig på Elitsinglar är helt kostnadsfritt. Efter registrering får man fylla i sin profil och genomgå personlighetstestet. Testet är relativt omfattande för att kunna ge bästa möjliga resultat, bland annat får man svara på hur tänker sig framtiden, hur man ser på livet, hur man hanterar saker i vardagen, med mera. Därefter sätter Elitsinglars system igång att matcha en med andra singlar på sajten som man antagligen skulle passa bra tillsammans med, och man får kontinuerligt förslag på potentiella partners. Det går att använda sajten med begränsad funktionalitet, men vill man exempelvis skicka meddelande till en av de föreslagna medlemmarna måste man köpa medlemsskap.

Medlemsskap hos Elitsinglar

När man tagit en titt på de partnerförslag sajten hittat och man bestämt sig för att ge det en seriös chans är det dags att börja fundera på att bli premiummedlem. Som premiummedlem har man en rad fördelar, kanske framförallt att man fritt kan kontakta andra medlemmar på sajten för att lära känna dem bättre. Man kan även se vilka andra medlemmar som besökt ens profil, få tillgång till samtliga foton och dessutom få fler partnerförslag än gratismedlemmar (upp till 20 st per dag). Till skillnad från gratismedlemmar kan betalande medlemmar även använda Elitsinglars mobilapp för att nätdejta varifrån som helst.

Prova idag!

Eftersom det är gratis att registrera sig hos Elitsinglar är det definitivt värt ett försök om du är en person som vill att din partner lever upp till samma höga krav som du har på dig själv. Till skillnad från många andra dejtingsajter slipper du oseriösa medlemmar som inte är redo för ett seriöst förhållande, vilket garanterar att du inte slösar bort din tid. Även om personlighetstestet är ganska omfattande går det snabbt att genomföra, så har du några minuter över och letar efter en seriös dejtingsajt är det bara att sätta igång – din framtida partner kanske väntar på dig!

Besök Elitsinglar

Vad tycker vi om Elitsinglar?

Elitsinglar är till för dig som letar har höga krav när du letar singlar, här träffas högutbildade singlar och de flesta är är äldre än 30år.

Vad kostar Elitsinglar?