eDarling är till för singlar med hög utbildning som är seriösa och främst vill hitta långa förhållanden. Om du blir betalande medlem här och väljer ett tolv månaders premiummedlemskap så får du en pengarna tillbaka garanti. Om det skulle visa sig att du har varit seriös i dina försök att hitta någon på sajten men inte lyckas med det så får du tillbaka pengarna som du betalat för medlemskapet hos eDarling. Detta är väldigt bra eftersom det innebär att du i så fall inte behöver betala för någonting som inte fungerat för dig.

Edarling erbjuder matchmaking uppbyggd av tre olika delar. Testet är utförligt och efter att du har gjort det kan du se hur väl du skulle kunna passa ihop med andra medlemmar. Din personlighet, dina önskemål på egenskaper hos en blivande partner och hur aktiv på sidan du eller eventuella matchningar är avgör vilka partnerförslag som du kommer att få. En sak som är väldigt bra i sammanhanget är att sådana singlar som inte är aktiva på sidan inte kommer att komma med som partnerförslag till dig. Detta gör det lättare för dig som söker aktivt att hitta någon som är lika intresserad av ett seriöst förhållande som du är.

Ju mer komplett din profil är här, ju lättare har du för att bli matchad med rätt person för dig.

Besök eDarling

Vad tycker vi om eDarling?

eDarling är dejtingsajten för dig som har lite högre krav. Här är det främst högutbildade singlar som träffas. PC för alla gav eDarling "Bäst i test" i sitt test November 2014. Här ingår matchmaking och personlighetsanalys för att göra matchningen mellan singlar så vetenskaplig som möjlig.

Vad kostar eDarling?

  • 1 månad - 1099 kr/mån
  • 3 månader - 799 kr/mån
  • 6 månader - 549 kr/mån
  • 12 månader - 299 kr/mån

Det finns även en Premium Plus-nivå där du kan se när dina meddelanden blivit lästa, få en detaljerad personlighetsprofil samt 20 extra partnerförslag per dag.