Parship säger sig vara unika i dejtingbranschen då de matchar med hjälp utav värderingar, inställningar och beteende istället för bara intressen och utseende. Dessa attribut är enligt relationsforskning de viktigaste när det gäller relationer. Hos Parship får du göra ett PARSHIP-test som är utvecklat av psykologer som använt sig utav de senaste forskningsrönen. Testet tar hänsyn till 30 personliga attribut som är de viktigaste inom ett partnerskap.

Det är gratis att bli medlem hos Parship, även att göra personlighetstestet är gratis. Det är också gratis att skapa sin egna profil och lista möjliga partners matchat mot din personlighetstest. För den som gillar tjänsten och vill ha ännu mer funktioner finns det ett så kallat “Premium-medlemskap” som innehåller fler funktioner.

Parship.se kallar sig för “- Europas största matchmakingsite”. Det är en sida som främst ska passa dig som söker hitta ett förhållande. Parship.se använder sig bland annat av matchmaking genom ett personlighetstest. Det fungerar så att du efter att ha gjort testet får fram olika förslag på personer som skulle kunna tänkas passa dig. Detta är någonting som kan underlätta för dig när du letar efter en partner.

Parship vänder sig inte heller till alla utan den egentliga målgruppen är seriösa singlar som vill hitta en riktig relation. Parships test för matchmaking är kostnadsfritt och det är även registreringen och att få se testets resultat. Det kostar inte heller någonting att kontakta medlemmar som du skulle finna intressanta. Vill du däremot ha tillgång till alla funktioner som Parship har att erbjuda så är det ett betalmedlemskap som gäller. Vill du ha tillgång till alla funktioner så kan du välja ett ”premiummedlemskap” för tre, sex eller för tolv månader.

Parship har även en app och de skriver att de var den första dejtingsajten med detta. Den finns i dagsläget för iPhone och iPod Touch och genom appen kan du bland annat se vilka som besöker din profil, ta emot meddelanden, skriva statusuppdateringar samt ta bilder och ladda upp dem direkt till din profil.

Sajten ska ha bra säkerhet, så det är inte någonting som du behöver oroa dig över. Det ska också vara lätt att välja hur anonym du vill vara på sajten och du väljer själv när du vill visa olika sorters information om dig själv för andra medlemmar. Detsamma gäller vilken sorts information som du vill visa.

Fördelen med att vara medlem på en betalsida som har många medlemmar är att detta är någonting som kan öka sannolikheten för att du ska hitta vad du söker. Om du är ute efter en seriös relation så är det bra om du vänder dig till en sida som har dig som målgrupp.

Besök Parship

Vad tycker vi om Parship?

Vad kostar Parship?

  • 3 månader - 599 kr/mån
  • 6 månader - 399 kr/mån
  • 12 månader - 299 kr/mån