Happy Pancake är den svenska dejtingsajten som inte tar betalt för något! Deras inställning är att det inte ska kosta pengar att träffa någon som man eventuellt ska dela sitt liv med. HappyPancake har en del funktioner som många betal-dejtingsajter har men du får dock stå ut med en hel del reklam. Bland annat så marknadsför man betaldejtingsajten eDarling vilket får oss att undra hur seriös man är med sin gratissajt.

HappyPancake fortsätter att växa snabbt och man stoltserade i ett pressmeddelande under 2012 att man hade fler sidvisningar per månad än exempelvis SVT och Expressen.

Vanligtvis är de flesta medlemmar på dejtingsajter något äldre, men på HappyPancake är de flesta medlemmarna mellan 20-30 år, detta antagligen för att sajten är helt gratis. Gratissajter kan också leda till att det finns många inaktiva profiler och många profiler som inte är ifyllda, kanske har många bara varit nyfikna och skapat ett konto för att testa?

Är du nyfiken kostar det inget att skapa ett konto hos HappyPancake, så gör detta! Är du intresserad av ett annat gratis alternativ rekommenderar vi Badoo.

Besök Happy Pancake

Vad tycker vi om Happy Pancake?

Vad kostar Happy Pancake?