Firstdate kallar sig för “Skandinaviens populäraste datingsida”. De påstår också att sjuttio procent av deras medlemmar “hittar någon att tycka om“. Det här är en sida som skiljer sig från andra sidor när det gäller tillgänglighet informationsmässigt. Innan du blir medlem så finns det inte alltså inte riktigt någon information om hur det fungerar. Målgrupp eller hur det egentligen fungerar med betalningen och vad man får tillgång till gratis och inte är också otydligt.

De erbjuder ett så kallat gratis guldmedlemskap där det först står att du får tillgång till alla funktioner men vid en närmare kontroll så visar det sig att detta inte alls stämmer. För att få tillgång till alla funktioner så behöver du bli betalande guldmedlem. Det är många av funktionerna som du inte alls har tillgång till när du är gratismedlem. Du kan till exempel inte läsa ”lovemail” eller ”flirtar” som andra skickar till dig. Här finns också ytterligare en nivå på medlemskapet som heter platinummedlem. Det är också egentligen bara den sortens medlemskap som ger tillgång till alla funktioner.

Firstdate.se har också som funktion att ditt medlemskap förnyas automatiskt och de har också en tre månaders uppsägningstid som du i så fall får betala för oavsett om du väljer att radera din profil så tänk på detta om du väljer att bli betalande medlem. Var försiktig när det gäller den här sidan.

Besök [sajt]

Vad tycker vi om Happn?

  • hejkda
  • hejkda
  • hejkda

Vad kostar Happn?

dgkasgjsda gsalg sdal gsdla gklspgk s

Våra favoriter

Lorem ipsum....