Ashley Madison skiljer sig något från vanliga dejtingsajter, på det viset att sajten framförallt riktar sig till personer som är ute efter att ha en affär. Även singlar kan dock använda sajten, men det är i första hand inte en sajt för den som söker ett riktigt förhållande. Sajten lanserades i Sverige 2010 men har funnits internationellt sedan 2001. Totalt har man mer än 22 miljoner användare, varav runt 20 000 är aktiva i Sverige varje månad (enligt inofficiella siffror).

Diskret dejting

Eftersom sajten har denna inriktningen har man lagt stor vikt vid diskretion. Man kan exempelvis välja att dölja sina bilder och endast visa dem för personer man gett en “nyckel” till. Sajten rekommenderar heller inte att man öppet visar sitt ansikte eftersom någon då kan känna igen en.
Ashley Madison har både enklare och mer avancerade sökfunktioner för att hitta personer som matchar ens egna önskemål. Att registrera sig, lägga upp en profil och bläddra runt på sajten är helt kostnadsfritt; däremot måste man betala för många andra funktioner, t.ex. om man vill kontakta andra medlemmar. Sajten använder sig av ett kreditsystem där man köper exempelvis 100 krediter åt gången som sedan kan spenderas på funktioner som chatt, virtuella gåvor eller meddelanden. Fördelen med detta systemet är att det inte är några fasta avgifter, utan man betalar endast för det man verkligen använder. Det kostar alltså ingenting alls om man är passiv i några månader. Värt att notera är att man även kan besvara meddelanden från betalande medlemmar, även om man själv inte betalat något.

Unika funktioner hos Ashley Madison

En unik funktion på sajten är “traveling man”, som passar medlemmar som t.ex. reser mycket i jobbet. Den här funktionen matchar en med upp till 30 andra medlemmar på resedestinationen som man sedan kan kontakta. Kostnaden är då mycket lägre än ifall man manuellt hade skickat ut meddelanden till dessa medlemmar, och det är även betydligt snabbare och smidigare.

Allt som allt är Ashley Madison värd ett besök för dig som är intresserad av att ha en diskret affär. Det är snabbt, enkelt och dessutom helt kostnadsfritt att registrera sig – prova redan idag!

Besök Ashley Madison

Vad tycker vi om Ashley Madison?

Ashley Madison riktar sig mot dig som redan är gift eller är sambo.

Vad kostar Ashley Madison?

  • Män - Köper krediter för att kunna kommunicera
  • Kvinnor - Alla funktioner gratis

Hos Ashley Madison köper man krediter för att t.ex. kunna skicka meddelanden. Kvinnor skickar meddelanden gratis.