Ett lite annorlunda inslag i nätdejtingvärlden är Victoria Milan, som faktiskt inte riktar sig primärt till singlar, utan till personer som redan är i ett förhållande och är intresserade av att ha en affär. Vem som helst är dock välkommen att registrera sig, även singlar som inte har något emot att träffa någon som redan är gift eller sambo. Det är dock antagligen inte bästa sajten för den som söker ett långvarigt förhållande, utan snarare tänkt för kortare affärer och enstaka möten.
Victoria Milan är inte den enda “otrohetssajten” i Sverige, men kanske den mest kända och välbesökta. Sajten lanserades i Sverige 2010 och har i dagsläget mer än 200 000 svenska medlemmar (enligt inofficiella siffror).

Anonymitet och diskretion

Eftersom sajten riktar sig till personer som är intresserade av att vara otrogna mot sina partners är diskretion extremt viktigt. Kan man som medlem inte känna att man är helt anonym är det antagligen svårt att lita på sajten. Som tur är verkar Victoria Milan ta diskretion på största allvar, t.ex. kan man enkelt göra sitt profilfoto suddigt så det inte är så lätt att urskilja vem det föreställer. Givetvis kan man även själv välja vilka som ska få se ens foton, och det går även att ställa in hur synlig man ska vara i sajtens medlemslistor och sökfunktioner.
Andra detaljer som kan vara användbara i sammanhanget är exempelvis en “panik-knapp” som kan användas för att snabbt stänga ned sajten om någon kommer in i rummet, samt automatisk utloggning för att förhindra att någon snokar runt på ens konto om man skulle glömma att logga ut.
Förutom att sajten i sig uppmuntrar till diskretion erbjuder Victoria Milan även tips och råd på vägen som hjälper dess medlemmar att undgå att bli avslöjade. Genom e-post och artiklar kan medlemmarna läsa sig till hur de bäst undviker att någon upptäcker deras affärer.

Att använda sajten

Som på de flesta dejtingsajter är det enkelt och smidigt att registrera sig på Victoria Milan. Som ny medlem får man besvara några grundläggande frågor om sig själv, plus lite mer ingående detaljer som kan vara intressanta för eventuella partners att veta.
Väl inne på sajten kan man obehindrat söka och surfa runt på andra medlemmars profiler. Som gratismedlem har man dock ett antal begränsningar jämfört med betalande medlemmar. Gratismedlemmar kan endast använda den vanliga sökfunktionen, inte den avancerade. Dessutom måste man vara betalande medlem för att kunna skicka meddelande till andra medlemmar, ett standardförfarande som återfinns på många andra dejtingsajter.
Andra funktioner som kan vara intressanta att nämna är möjligheten att se vilka som besökt ens profil, möjlighet att sätta ihop en egen lista på favoriter man hittat, samt en chattfunktion som även stödjer tal om man hellre pratar än skriver.
Sidan är lättanvänd, laddar snabbt, och att navigera runt och förstå hur allt fungerar är nog inga problem även om man är en ovan nätdejtare. Det går snabbt att lära sig de olika funktionerna, och allting känns väl genomtänkt.

Medlemsskap hos Victoria Milan

Att bli medlem på sajten är som tidigare nämnts helt gratis, men för att få ut det mesta av den behöver man vara betalande medlem. I dagsläget kostar det från 199 kr/mån, vilket också är ungefär vad de flesta andra betalsajter kostar, alltså varken dyrt eller billigt i sammanhanget. Värt att notera kanske är att närmaste konkurrenten, Ashley Madison, inte tillämpar någon månadskostnad alls utan istället tar betalt per meddelande (och även andra funktioner). Vilket som är bäst beror lite på hur man tänkt använda sajten, och hur aktiv man kommer vara, men det kan absolut vara en god idé att prova båda sajterna för att se vad som passar ens egna önskemål bäst.

Är Victoria Milan värd att prova?

För den som söker någon att ha en affär med är det oftast direkt olämpligt att leta på vanliga dejtingsajter, eftersom de flesta på sådana sajter letar primärt efter ett stadigt förhållande. Därför är Victoria Milan utan tvekan ett bra alternativ om man befinner sig i en sådan situation, men kanske inte det bästa valet om man är singel och letar en riktig partner.
Eftersom det går snabbt att registrera sig och titta runt bland sajtens medlemmar är det definitivt värt ett försök om man är intresserad av upplägget. Dessutom är det ju helt gratis att prova, så man har ingenting att förlora!

Besök Victoria Milan

Vad tycker vi om Victoria Milan?

Victoria Milan är en diskret nätdejtingsajt för dig som söker en affär utanför ditt äktenskap eller samboliv.

Vad kostar Victoria Milan?