Mazily är en ganska ny dejtingsajt (startade 2012) och är riktade mot alla som är intresserade av kultur, det vill säga musik, film, konst, scen, design med mera. Förutom en matchmakingtjänst så guidar Mazily till vad som händer i Stockholm, Göteborg och Malmö vilket kan leda till spontana möten. Varför inte ta med dig någon du tycker verka intressant på dendär konstutställningen eller spelningen?
Det mesta är helt gratis att använda på Mazily, inklusive att bli gratis medlem. Du kan även kontakta andra medlemmar utan att betala ett öre (med vissa begränsningar). Vill man utnyttja alla funktioner fullt ut finns det något som kallas Mazily Pop vilket kostar från 69kr per månad till 179kr/mån beroende på bindningstid. Värt att notera är att det inte är medlemskap med automatisk förlängning utan det är engångsbetalningar.

Mazily – störst i storstäderna

Mazily värvar främst singlar från de tre största städerna i Sverige (Stockholm, Göteborg och Malmö), det innebär givetvis inte att alla inte är välkomna, men det kan vara bra att veta.

Vi rekommenderar alla som är det minsta intresserad av kultur och bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö att prova på Mazily, det är helt gratis!

Besök [sajt]

Vad tycker vi om Happn?

  • hejkda
  • hejkda
  • hejkda

Vad kostar Happn?

dgkasgjsda gsalg sdal gsdla gklspgk s

Våra favoriter

Lorem ipsum....