NextLove är en dejtingsajt som grundades 2013 med specialinriktning mot skilda och singelföräldrar. Här kan man i lugn och ro leta bland tusentals andra singlar efter en partner som passar den plats man befinner sig på i livet.

Varför använda NextLove?

Givetvis kan man som singelföräldrar eller nyligen skild använda vilken dejtingsajt man vill för att hitta en ny partner, men det kan då vara svårt att hitta någon som matchar de önskemål eller den livsstil man själv har. Ofta är medlemmarna på traditionella dejtingsajter yngre och saknar erfarenhet av barn, skilsmässa och liknande som trots allt påverkar en som person ganska rejält. Vill man lyckas bättre i sitt nya förhållande kan det kanske vara fördelaktigt att hitta någon som varit i samma situation och vet vad det innebär. Tillsammans kan man då hjälpas åt att gå vidare och starta på nytt i livet!

Dejting på NextLove är säkert

NextLove tar användarnas säkerhet på största allvar, så att man som medlem kan känna sig helt trygg. Misstänkta konton kan rapporteras och hanteras av sajtens administratörer, och visar de sig vara oseriösa eller påhittade tas de bort från sajten direkt.

Registrera dig gratis

Att registrera sig på NextLove är helt gratis. Som ny medlem får man fylla i sin profil och ladda upp en profilbild; därefter får man besvara ett antal frågor som hjälper andra medlemmar att lära känna en bättre (exempelvis om personlighet, intressen och hur man ser på förhållanden). Ju mer man fyller i desto större chans har man till att träffa någon på sajten som matchar de egenskaper och kvaliteter man söker. Man kan därefter fritt surfa runt bland medlemmarna för att se om det finns någon som passar ens önskemål.

Att bli betalande medlem

När man väl hittat en eller flera potentiella dejter är det dags att ta steget och kontakta dem. För att göra det behöver man vara betalande medlem, något som i dagsläget kostar från 119 kr/mån (beroende på hur många månader man köper). Då får man även tillgång till en mängd andra funktioner, så som möjlighet att skicka gåvor, flirta, jämföra matchningar och mycket annat. Det är då givetvis även fritt fram att skicka hur många meddelanden man vill till andra medlemmar, men om man vill att även gratismedlemmar ska kunna svara på meddelanden man skickar behöver man komplettera sitt medlemskap med “Premium Plus”, som tillåter just detta.

Hitta din nästa kärlek hos NextLove

Om du är frånskild eller singelförälder kan det definitivt vara värt att ge NextLove en chans, åtminstone om du söker en partner som är på en liknande plats i livet. Eftersom registrering är gratis och går ganska kvickt förlorar man ingenting på att åtminstone ta en titt på vad sajten kan erbjuda. Kanske är din nästa kärlek bara några musklick bort?

Besök NextLove

Vad tycker vi om NextLove?

Nextlove vänder sig främst till skilda eller ensamstående föräldrar.

Vad kostar NextLove?

  • 1 månad - 269 kr/mån
  • 3 månader - 219 kr/mån
  • 6 månader - 159 kr/mån
  • 12 månader - 119 kr/mån

Det går även att köpa till Premium plus för 49kr/mån vilket innebär att exempelvis gratismedlemmar kan kontakta dig.