Som man hör på namnet är inriktningen för akademiker. Är du ute efter en högutbildad partner är Academic Singles och Elitsinglar två dejtingsajter att titta närmare på. Här är det matchmaking som ligger till grund för urvalet. Du börjar med att göra en rad personlighetsfrågor och Academic Singles algoritmer ser sedan till att matcha en partner som de tror passa dig.

Registrera dig hos Academic Singles, gratis!

Att registrera sig och göra matchmakingtestet är helt gratis. Skapa en profil och se om du gillar sajten utan att lägga några pengar. Vi ska dock inte sticka under stolen med att många funktioner är låsta till premiummedlemmar som betalar.

Videodejta hos Academic Singles

En ny funktion hos Academic Singles är möjligheten att videodejta; perfekt tycker vi i dessa pandemitider! Fördelen med att videodejta genom AS är att du fortfarande är helt anonym, ingen annan medlem på AS har tillgång till dina personuppgifter. Du väljer själv vilka detaljer du vill avslöja om dig själv.

Vetenskaplig matchmaking

Med Academic Singles personlighetstest byggt på vetenskapliga studier ökar dina chanser att hitta en partner som passar med din personlighet – en partner som du i grunden matchar bra med ökar chansen till ett långt förhållande. Med hjälp av dina svar utvärderas dina förväntningar, begär, åsikter och attityd och matchas med personer som du skulle passa tillsammans med.

Besök Academic Singles

Vad tycker vi om Academic Singles?

Vad kostar Academic Singles?

  • 1 månad - 229 kr / mån