Match.com skriver att de är “Sveriges största dejting- och matchmakingtjänst”. Match vänder sig till dig som är singel och arton år eller äldre och som söker efter en kärleksfull relation. Den typiska medlemmen på Match.com är mellan 25 och 45 och det finns ungefär lika många kvinnor som män representerade på sidan. Match.com har ett test för matchmaking som heter ”matchaffinity”. Detta är ett test som gör att du kan paras ihop med andra medlemmar som det kan tänkas att du skulle kunna passa bra ihop med.

På Match.com kan du registrera dig gratis, ladda upp bilder till din profil och söka efter andra medlemmar. Du kan också göra testet för matchmaking utan kostnad och få en analys av dina svar till din mail. Du kan också få tillgång till en lista på medlemmar som skulle kunna passa bra ihop med dig.

När det gäller att ta kontakt med andra medlemmar så kan du skriva ett meddelande som är kostnadsfritt till varje medlem. Om du istället vill kunna skriva hur många meddelanden som helst så kan du välja mellan flera olika betalmedlemskap. Du kan först välja mellan att ha en standardprenumeration för antingen en, tre eller sex månader.

Prenumerationer och extratjänster hos Match.com

Vad kostar Match.com?

Vi har gått igenom de olika prenumerationsmodeller som Match.com erbjuder

1 månad299kr
3 månader249kr
6 månader199kr
12 månader149kr

Förutom detta finns det två olika tilläggsprenumerationer som ger tillgång till en del extrafunktioner. Du kan alltså antingen välja en standardprenumeration, en standardprenumeration med en av tilläggstjänsterna, eller en standardprenumeration med båda tilläggstjänsterna. Det senaste alternativet är det som ger tillgång till sajtens alla funktioner men även med en standardprenumeration så får du tillgång till tillräckligt många funktioner för att ha möjlighet att hitta en partner.

Det finns en premium-tjänst som gör att du får tillgång till medlemmar som ännu inte börjat prenumerera, du får även förtur till nya medlemmar. Detta är en tjänst som du aktiverar till din prenumeration. “Booster” är ett annat sätt för att öka synligheten av din profil. Du hamnar högre upp bland sökresultaten och det är ett sätt att snabbt synas lite extra. Du kan köpa dessa styckvis eller i paket med flera till rabatterat pris. “Inkognito” är ett sätt att gömma sig för andra användare, du gör din profil osynlig i 24 timmar och du kan besöka hur många profiler du vill utan att de ser att du besökt dem.

Match.com i mobilen

Match.com har appar för nästan alla enheter du kan tänka dig. Det finns väl fungerade appar för iOS, det vill säga iPhone, iPad och till och med Apple Watch. Det finns även såklart en app för Android, som fungerar lika bra i mobilen som på surfplattan. Även för Android Wear (klockor) har Match.com. En plattform som ofta glöms bort är Windows Phone, men Match.com har en app även här, de har tänkt på allt kan man säga! Stor tumme upp för att de täcker upp alla plattformar!

Besök Match.com

Vad tycker vi om Match.com?

Match.com anordnar olika singelevents i bland annat Göteborg, Malmö, Stockholm och Uppsala. Match skriver själva att de är Sveriges mest välkända matchmakingtjänst och alla profiler granskas manuellt.

Vad kostar Match.com?

  • 1 månad - 299 kr/mån
  • 3 månader - 199 kr/mån
  • 6 månader - 149 kr/mån

Du betalar för hela perioden i förskott, prenumerationen löper automatiskt vidare månadsvis tills den sägs upp.