På Mötesplatsen hittar du dejtningssidan Mötesplatsen. Den här sidan passar dig som är singel och vill träffa någon att dejta. Det är upp till dig att välja om du vill dejta seriöst eller lite mer lättsamt, här funkar både och. Mötesplatsen passar också dig som aktivt letar efter nya vänner. Som många andra dejtningssidor så vänder sig mötesplatsen också till dig som är arton år eller äldre. De flesta medlemmarna på den här sidan är tjugofem år gamla eller äldre.

Även här finns det ett gratis grundmedlemskap som du kan använda för att skapa en egen profil och söka efter andra medlemmar. Vill du också kunna kontakta andra singlar så köper du ett VIP- medlemskap för antingen en månad eller för tre månader.

Här finns också ett personlighetstest för matchmaking. När du har gjort testet kan du se hur bra du skulle kunna passa ihop med en annan medlem genom en procentsats. Den här dejtningssajten vänder sig inte bara till seriösa singlar. Detta innebär inte att du inte kan hitta en seriös relation här om det är det som du är ute efter. Det kan däremot vara bra att veta att om ett seriöst förhållande är det som du främst vill ha så kan det vara svårare att hitta rätt på ett ställe där målgruppen är mer varierad.

Besök Mötesplatsen

Vad tycker vi om Mötesplatsen?

Vad kostar Mötesplatsen?