Blinddate har ett litet annorlunda tänk än många andra dejtingsajter, något så ovanligt som blinddejting på nätet. Här är personligheten, intressen och värderingar i centrum istället för profilbilder.

Blinddate Match

Blinddate Match matchar dig med andra medlemmar genom ett personlighetstest. De psykologiska grunderna används för att hitta en passande matchning. Efter denna matchning är profilbilderna med de du matchar med dolda/suddiga. Men desto mer ni pratar och lär känna varandra, desto mer tydliga blir dem.

Blinddatetimmen

Varje dag mellan 21.00 och 22.00 är alla profilbilder suddiga. Nu har du chansen att söka och göra kontaktförsök baserat på profiltexter och intressen istället för att bara kolla profilbilder. När klockan slagit 22.00 blir bilderna synliga igen – spännande! Kanske träffar du på en matchning som du inte hade tänkt dig?

Valfria extra prenumerationsmodeller

Det finns flera olika prenumerationsmodeller du kan prova på om du gillar upplevelsen hos Blinddate, dessa är dock inget kravs som behövs för att kunna prova på Blinddate. Det finns premium-medlemskap från 99kr/mån (vid 12 mån prenumeration) och VIP-medlemskap från 149kr/mån (vid 12 mån prenumeration).

Besök [sajt]

Vad tycker vi om Happn?

  • hejkda
  • hejkda
  • hejkda

Vad kostar Happn?

dgkasgjsda gsalg sdal gsdla gklspgk s

Våra favoriter

Lorem ipsum....