Om du är en singel som söker en livskamrat och är över femtio år gammal så kan du testa 50plusmatch.se. Den här dejtningssidan vänder sig till dig som aktivt söker efter en seriös relation och du ska vara minst femtio år gammal för att tillhöra målgruppen för den här sidan.

Här kan du också börja med ett gratismedlemskap som innebär att du kan skapa din egen profil. Sedan kan du börja surfa runt och söka efter andra singlar. Du kan göra sådant som att svara på meddelanden från andra medlemmar som har skickat meddelanden till dig. Du kan också bland annat lägga in upp till fem bilder och skicka upp till tio intressemeddelanden varje dag. Däremot har du som gratismedlem inte tillgång till att till exempel själv kontakta andra medlemmar genom att skicka privata meddelanden till dem.

Väljer du att bli en betalande medlem här kan du få full tillgång till sidans funktioner. Här väljer du också om du vill bli medlem för en månad, tre månader, sex månader eller tolv månader. Könsfördelningen är lite mer ojämn här. Det finns flera medlemmar som är kvinnor än vad det finns män. Den mest representerade åldersgruppen är ungefär mellan femtio och sextiofem. Profilerna blir även här kontrollerade för hand och medlemmarna har möjlighet att organisera olika aktiviteter.

Besök 50 Plus Match

Vad tycker vi om 50 Plus Match?

50 Plus Match är för dig som är aktiv singel och över 50 år. Chatta direkt 1-mot-1 och dejta med mobilen. Alla profiler kontrolleras för hand.

Vad kostar 50 Plus Match?