Nätdejta med appar?

Allt fler dejtingsajter kompletterar sina webbplatser med mobilanpassade appar. Då allt fler är på språng och det kanske är på bussen, på tåget, på fikarasten, i bankkön och så vidare man har några minuter över och då kan en app i mobilen vara ett smidigt sätt att sköta sin dejting.
Det finns även andra fördelar med dejting i mobilen, det finns ofta inbygga positioneringstjänster som kan hjälpa till att matcha singlar geografiskt. De som erbjuder appar har ofta versioner för iPhone och Android-baserade mobiler.

Många dejtingsajter har en mobilanpassad webbplats, så det går ofta bra att sköta sin kommunikation på mobilen även utan en speciell app.

Här följer några nätdejtingsajter som har sina egna mobilappar;

Badoo

Badoo har ett starkt fokus på människor i ditt närområde, med en app blir det ännu lättare tack vare telefonernas inbyggda GPS och liknande. Badoo har en snabb koppling mot Facebook för att snabbt fylla din profil med information och bilder och appen fungerar också mycket bra. Det är gratis att bli medlem hos Badoo men man kan köpa till “Super Powers” för att få fler och mer avancerade funktioner.

Match.com

Match.com har en app för iPhone samt för Android men även en mobilanpassad webbplats. I Match.com’s app kan du direkt få en notis när någon är intresserad av din profil. Du kan även söka singlar nära dig, bläddra bland bilder och profiler, skicka flörtar och meddelanden, chatta med andra singlar och mycket mer. Du kan också lätt skicka upp nya bilder direkt via telefonen. Du kan använda Match.com’s app även som gratismedlem men för att få tillgång till alla funktioner behöver du vara betalande medlem.

Parship

Parships app är gratis för dig som redan är medlem. I appen kan du svara och läsa meddelanden skickade från andra singlar hos Parship. Du kan även få uppdateringar om nya meddelanden, se lista på partnerförslag, kontakta andra medlemmar, se vem som besökt din profil, ladda upp nya bilder direkt från mobilen och mycket mer.

e-kontakt

I e-kontakts app kan du söka bland singlar som är online, läsa och skicka brev och flirtar, direkt se när någon kontaktar dig via push, titta på fotoalbum, lägga upp nya foton direkt via mobilen, se de senaste besökarna av din profil och mycket mer.